Keramički Mozaik Uni

Salomon Šesterokut Ružičasta H23

Salomon Šesterokut Ružičasta H23

39,40 kn po listu*


Keramičke pločice od mozaika

Keramičke pločice posebno su popularne zbog svog svestranog dizajna, lijepih glatkih površina i dobrih svojstava proizvoda. Keramika je također posebno ekološki prihvatljiva, jer su ove pločice izrađene od prirodnih materijala kao što su minerali i glina i za njih je posebno lako brinuti. Dizajn zidova i poda s keramičkim mozaikom daje vašoj kreativnosti svaku slobodu.

Jednobojan, ali nevjerojatno raznolik

S keramičkim mozaičnim dijelom naravno možete dizajnirati zidove i podove ili dosljedno diskretno ili u atraktivnim bojama. Mozaične pločice različitog oblika osiguravaju elegantne prelome u strukturi. Ipak, čak i kod keramičkih mozaičnih uni pločica, to ne mora biti samo jedna boja. Jednobojne mozaične pločice možete kombinirati dekorativno s keramičkim pločicama drugih boja ili s raznobojnim mozaicima. Kada slažete elemente mozaika, naći ćete obilje izbora između malih i velikih elemenata, kvadrata, pravokutnika, štapića, okruglih elemenata ili ukrasnih nepravilnih oblika. Keramički mozaik uni mogu se naći kao keramičke pločice za unutarnje i vanjske prostore, za zidove i podove s posebnom otpornošću na klizanje. Raznolikost boja keramičkih mozaičnih pločica kreće se od obične bijele, crne, antracitne, bež, smeđe ili sive do svijetlih trendovskih boja.


Njega i polaganje keramičkih pločica

Savršeno izravnane podloge nužne su za svaku ugradnju pločica. Pri kupnji obratite pažnju na upute za polaganje proizvođača zidnih i podnih obloga u keramičkom mozaiku. Za vaše ukrasne keramičke mozaike uni podne i zidne pločice vrlo je jednostavno njegovati. Dovoljna su jednostavna, neutralna sredstva za čišćenje. Trebali biste izbjegavati oštra, kisela sredstva za čišćenje. Nakon polaganja, apsolutno je poželjno temeljito čišćenje kako bi se cementni film uklonio iz polaganja i injektiranja. Mozaik su ukrasni i trajni.