Mozaik Metal

Metal Bakar Mozaik Pločice Myron

Metal Bakar Mozaik Pločice Myron

119,70 kn po listu*


Naš dizajnerski mozaik izrađen od metala u svom najljepšem obliku.

U ovoj kategoriji pronaći ćete našu visokokvalitetnu paletu metalnih mozaika za kuhinju, kupaonicu i ostale dnevne prostore izrađene od aluminija, bakra ili presvučene nehrđajućim čelikom. Incidenciju svjetlosti u sobi odražavaju mozaici izrađeni od metala i odaju igru ​​svjetla i sjene koja mijenja učinak pod svakim kutom gledanja. Metalni mozaik savršen je dodatak vašim uređajima, namještaju i ostalom pokućstvu. Obrađeni metal presvučen je keramikom, a osim uobičajenih boja, poput srebrnog metala, dostupan je i u crnoj ili brončanoj boji.Metalni mozaik Pločice izrađene od metala - mozaik nude bogatstvo mogućnosti dizajna.

Izgledaju otmjeno i stvaraju jedinstvenu igru ​​svjetla i sjene. Metalna površina metalnih mozaičnih pločica stvara jedinstvene efekte koji čine da soba djeluje tajanstveno.

Metalne mozaične pločice mogu se koristiti u bilo kojoj sobi.

Ploče su posebno učinkovite u kupaonici. Pločice daju zanimljiv izgled u dnevnim boravcima i hodnicima. Metalni mozaik čini da soba djeluje elegantno i bistro. Metalne pločice mozaika dostupne su u crnoj, srebrnoj ili bakrenoj boji. Bakreni ton daje sobi topli sjaj, srebrna i crna stvaraju strogi efekt. Pločice se postavljaju i kao podne i kao zidne pločice. Metalni mozaik dostupan je u mat ili sjajnoj boji. Kombinacija ova dva dizajna posebno je privlačna. Metalni mozaik također se može dizajnirati staklom. Ovaj sastav materijala mijenja izgled pločica i njihov učinak.

Proizvodnja jedinstvenih pločica

Metalne pločice izrađene su od keramike, baš kao i uobičajene pločice. Nakon pečenja prekrivaju se metalnom folijom u željenom dizajnu i poliraju. To stvara plemeniti izgled keramičkih ploča.

Te pločice imaju zaštitni film kako bi se izbjegle nepotrebne ogrebotine na osjetljivoj površini. Pločice se postavljaju kao kod uobičajenih mozaika. Međutim, zbog metalne prevlake, trebali biste biti posebno oprezni kako biste izbjegli oštećenja. Nakon što se fuga osuši, metalne pločice od mozaika očistite vlažnom krpom i odgovarajućim sredstvima za čišćenje. Za čišćenje ploča nikako se ne smiju koristiti abrazivi ili tvrde spužve.

Ako želite uljepšati kupaonicu, kuhinju ili ured na impresivan način,

treba raspitati o upotrebi metalnih mozaičnih pločica. Oni odgovarajućoj sobi daju plemenit i elegantan izgled i vrlo je jednostavan za njegu. U kombinaciji s bijelim, pahuljastim tepisima stvara se neobična životna atmosfera u dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi. Zelene biljke opuštaju strogo okruženje. U kupaonici ili kuhinji pločice s ogledalima ili svijetlim namještajem privlače pažnju.