Mix 4 Staklo Prirodni Kamen - 7mm


Mozaične pločice za savršeni mural

Stakleni mozaik od prirodnog kamena 4-7 mm su mozaične pločice koje možete dizajnirati u kombinaciji s klasičnim pločicama kako biste stvorili stilski mural koji odgovara vašim osobnim idejama. Glatke površine i privlačnog staklenog dizajna, stakleni mozaik od prirodnog kamena dočarava naglaske od 4-7 mm zbog kojih se zrcalo na pločicama čini individualnijim, skladnijim i luksuznijim i stvara privlačne detalje. Mozaične pločice možete dizajnirati za slike i simbole, oblike, ukrase ili stvoriti prijelaz između pločica i zida iznad i koristiti stakleni mozaik prirodni kamen 4-7 mm u kuhinji, kupaonici ili drugim zidovima dizajniranim pločicama.

Stakleni mozaik kao zidna pločica

Glavni fokus staklenog mozaika od prirodnog kamena 4-7 mm usmjeren je na moderan izgled i kvalitetu koja zadovoljava vaše visoke standarde. Mozaičnim pločicama kombinirate ideju prirodnog i atraktivnog dizajna sa stabilnošću koja ni na koji način nije inferiorna od klasične pločice i pruža prednosti u dizajnu zidova. Oduševit ćete se i obradom prirodnog kamena od staklenog mozaika 4-7 mm, a možete ga donijeti na zid baš kad pričvrstite klasičnu pločicu. Samo ako nemate iskustva u postavljanju pločica, prilikom odlučivanja o mozaičnim pločicama trebate se osloniti na pločica i njegovo znanje i vještine.

Ovdje ćete pronaći stakleni mozaik prirodni kamen 4-7 mm u različitim izvedbama i možete dodati pojedinca naglasak na pločicama ili skladan prijelaz boja s popločanog područja na fresku izrađenu od mozaičnih pločica. Nema ograničenja za vašu maštu kada se odlučujete za mozaik od stakla od prirodnog kamena 4-7 mm, a na raspolaganju su vam razne mogućnosti detaljnog dizajniranja zrcala za pločice prema vašim osobnim idejama.