Mozaik Staklo Metal

Staklo Metal Čelik Mozaik Pločice Zadar Siva Plava

Staklo Metal Čelik Mozaik Pločice Zadar Siva Plava

79,60 kn po listu*


U ovoj kategoriji pronaći ćete ekskluzivne staklene metalne mozaike u različitim kombinacijama boja i struktura stakla, aluminija, zlata, bakra i bronce, idealne kao zidne pločice. Stakleni metalni mozaik Mosafil karakterizira individualni stil zbog neobičnih mješavina materijala i pruža za kuhinju, kupaonicu, WC, dnevni boravak i ostale dnevne prostore za osobni dodir. Pogledajte i sami!

Mozaične pločice stvaraju stilski prijelom na popločanom podu ili zrcalu zrcala na vašem zidu.

Mješavina stakla i metalnih materijala čini ove pločice posebnima i nudi vam puno prostora za kreativan rad s mozaičnim pločicama u pogledu oblika, veličine i dizajna površine. Mješavina stakla i metala više podsjeća na prozirnost i lomljivost stakla, ali i na stabilnost i elastičnost metala. Činjenica je da su sve pločice izrađene od staklene mješavine metalnih materijala jake, jednostavne za čišćenje i svestrane.

Postavite ukrasne naglaske između klasičnih pločica s mozaičnim pločicama.

Mozaične pločice su prije svega poznate kao završni dodir ili vizualni vrhunac u postavljanju pločica na zidovima i podu. Do sada su mozaične pločice uglavnom izrađivane od čistog stakla i uglavnom su se postavljale između pločica na zidovima. Nova mješavina stakla i metala nije inovacija samo između pločica na zidu, već i kao mozaik pločica na podu. Što se tiče boja, nema ograničenja za maštu kada su u pitanju staklo, metal, mješavine materijala i pločice. Optika od aluminija ili nehrđajućeg čelika, bojanje blata ili moderna mješavina staklenih metalnih materijala s srebrnastim mat svjetlucanjem mogu se koristiti kao mozaik pločice za ukrasni dizajn i udovoljavaju vašim najvišim zahtjevima. Što se tiče polaganja, mozaične pločice se ne razlikuju od uobičajenih pločica i imaju istu visinu, tako da postavljanje mozaičnih pločica od staklenog metalnog materijala ne predstavlja izazov ili se čak čini nemogućim. U kuhinji, dnevnoj sobi ili kupaonici možete upotrijebiti mješavinu staklenih metalnih materijala u dizajnu za koji želite stvoriti poseban efekt na pločicama i potkrepiti plemeniti izgled daškom luksuza ili daškom industrijskog šika. Mješavina stakla i metala također zna impresionirati što se tiče čišćenja i njege i može podnijeti isto opterećenje na koje ste navikli sa svojim standardiziranim pločicama, a također očekuju i od mozaičnih pločica.

Smjesa staklenih metalnih materijala za pločice je uvjerljiva

Dizajn i stabilnost idu ruku pod ruku s ovim mozaičnim pločicama i podupiru vašu odluku za kombinaciju staklo-metalnih materijala s najboljom teksturom i kvalitetom pločica. Metalni izgled stvara sklad između mozaičnih pločica i vašeg namještaja, u kojem, na primjer, usklađujete mješavinu staklo-metalnih materijala pločica s vašim elementima u kupaonici ili površini vaših kuhinjskih uređaja i nastojite ili sjajni ili mat mozaik pločice izrađene od najstabilnije mješavine stakla i metala. U obliku šipki, kvadratnog ili pravokutnog dizajna, s lomljenim izgledom ili glatko izrezanim rubovima, mozaik pločice od stakla i metala od metala postaju fokus u sobi i privlače pažnju svih. Prekid na pločicama možete dizajnirati pojedinačnim mozaičnim pločicama od staklenog metalnog materijala ili obraditi komercijalno dostupne pločice u cijelosti i pojednostaviti polaganje posebnih pločica. Za podne i zidne pločice pronaći ćete pravu debljinu mozaičnih pločica u mješavini staklenih metalnih materijala.