Mozaik Staklo Porculan


Za kupaonicu i bazen posebno su prikladne mozaične pločice od staklenog kamena.

To je s jedne strane zbog činjenice da ove pločice izrađene od porculanskog kamena imaju manje upijanja vode od jednostavnih pločica, a s druge strane, zahvaljujući površinskom brtvljenju, ove su pločice otporne na bakterije i stoga su higijenskije od konvencionalne keramičke pločice. Osim toga, mozaične pločice izrađene od staklenog kamena otpornije su na klizanje od pločica prethodne vrste. U ponudi je stakleni porculanski kamen mat ili polirani. Mogućnosti boja su raznolike, a mozaične pločice daju kupaonici vrlo otmjen dodir. Soba se vizualno puno nadograđuje. Pojedinačni zidovi, na primjer oko kade ili tuša, također mogu biti ukrašeni mozaičnim pločicama. To vašu kupaonicu čini doista posebnim.

Keramičke mozaične pločice također se preporučuju za dnevne prostore,

poput onih od staklenog porculanskog kamena. Keramičke pločice izgledaju sjajno na zidovima i podovima. Izbor pločica je velik i kreativnosti teško da postoje ograničenja. Stakleni porculanski kamen naravno je također pogodan za zidove i podove, ali dodatni naglasci mogu se postaviti i u dnevnoj sobi sa staklenim porculanskim kamenom. Zidne izbočine mogu biti lijepo ukrašene mozaičnim pločicama od staklenog porculanskog kamena ili pločice stvaraju kružnu središnju točku na podu.

Međutim, mozaične pločice izrađene od staklenog porculanskog kamena mogu imati kuku.

Ako kvaliteta nije kvalitetna, može se dogoditi da pločice, izložene sunčevoj svjetlosti, pokažu sjene koje nisu jako atraktivne. To je zbog obrade. Što su vaše mozaične pločice od staklenog porculanskog kamena kvalitetnije, to se manja pojavljuje manje. Preporučujemo pločice izrađene u Italiji. Da biste dugo uživali u pločicama od porculanskog kamena, također je važno koristiti odgovarajuće sredstvo za čišćenje. Na tržištu postoje dodatna sredstva za čišćenje različitih vrsta mrlja koje se mogu pojaviti na staklenim mozaičnim pločicama.

Mozaici su položeni u davnim vremenima.

I danas, uzorci, elegancija i mogućnost bojanja fascinantni su. U prošlosti su mozaici često postavljani kamenom i slomljenim staklom, sada postoje mozaičke pločice i stakleni porculanski kamen. Pločice su prikladne - ovisno o njihovoj prirodi - za sve prostorije. Mozaične pločice od staklenog porculanskog kamena možete postaviti na zidove, na pod, iznutra i izvana, pa čak i u bazen. Mozaične pločice izrađene od staklenog porculanskog kamena dobivaju ponekad oduzimaju dah boju dodavanjem različitih metala.