Mozaik Granit


Mozaik od prirodnog kamena izrađen od granita

Mozaik od granita od prirodnog kamena koristi se uvijek iznova već dugi niz stoljeća, jer postoje mnoge mogućnosti dizajna s mozaičkim pločicama. Mnogo se uzoraka može postići mozaikom od granita od prirodnog kamena, na primjer topli ili hladni efekti, razigrani, plemeniti i mediteranski naglasci. Crno-bijeli ili obojeni uzorci također se mogu postići ovim mozaičnim pločicama. Danas je mozaik od granita od prirodnog kamena vrlo svestran. U prošlosti su postojali mramorni kamenčići koji su se koristili kao mozaik pločice, danas postoje razne druge mogućnosti koje se mogu položiti granitnim mozaikom od prirodnog kamena. Prekrasno prirodno kamenje pruža mogućnost ukusnih zidnih ili podnih obloga u vašem stanu ili kući.


Mozaik od granita od prirodnog kamena ima brojne prednosti

Mozaik od granita od prirodnog kamena nudi brojne prednosti u usporedbi s drugim prirodnim kamenjem, jer se dugovječnost jasno ističe. Stoga nije samo vrlo izdržljiv, već i izuzetno robustan. Kao rezultat, pločice su vrlo izdržljive, zbog čega se teško mogu oštetiti. Mozaik od granita od prirodnog kamena dostupan je u mnogim izvedbenim varijantama, na primjer brušeni, grubi ili polirani. Oblici mozaičnih pločica također se mogu značajno razlikovati. Na primjer, dostupni su mozaici od cigle i traka, kao i osmerokut, pravokutnik ili kvadrat. Na taj način možete nadograditi svoje prostore po želji.


Mozaične pločice postavljaju naglaske

Pomoću ovih pločica ne možete samo dizajnirati cjelovite sobe, jer s njima lako možete postaviti atraktivne naglaske. Granica napravljena od ovih gadnih predmeta daje sobi novi izgled. Ako želite popustiti izgled, pločice možete kombinirati s drugim prirodnim materijalima, na primjer staklom ili metalom.

U ovoj kategoriji naći ćete naš izbor proizvoda od granitnog mozaika. & nbsp; Kao pravi prirodni proizvod, granitni kamen impresionira svojim nepogrešivim karakterom u boji, dizajnu i strukturi. Granit je vrlo tvrd materijal. Oni su grube kristalne i magmatske stijene koje sadrže kvarc i tamne minerale. Sadržaj minerala također stvara prekrasne boje. Tvrdoća varira ovisno o sadržaju granita i aktivnih sastojaka. Naš visokokvalitetni granitni mozaik može se postaviti kao obrub i na velikom prostoru kao podnica ili zidna obloga za kuhinje, kupaonice, tuševe, wellness prostore, hodnike, dnevne sobe, blagovaonice.