Mozaik Travertin


Mozaik od prirodnog kamena iznutra i izvana

Pločice stvaraju ugodnu atmosferu u sve više kuća i na području terase, u kojoj se mladi i stari osjećaju kao kod kuće. Fini sedreni mozaik od prirodnog kamena također pruža udobnost na mnogim područjima. Travertin je prirodni kamen koji se može naći u stijenskim slojevima zemlje u žutoj, bež, kremastoj, smeđoj i također crvenoj boji. Kamenolomi u kojima se vadi sedra uglavnom se sastoje od vapnenca svijetle boje koji ima poroznu strukturu. Svaki sedreni mozaik od prirodnog kamena nudi jedinstveni izgled, jer je svaki izvađeni kamen jedinstven.


Podrijetlo mozaika od prirodnog kamena

Geološka osnova vapna je proljetno vapno koje bi moglo nastati u slatkoj vodi. Unatoč poroznom sastavu popularnog slatkovodnog vapna, svaki sedreni mozaik od prirodnog kamena robustan je. Mozaične pločice od sedre mogu se postavljati na zidove i podove u kući i vrtu. Dugotrajne mozaične pločice oduševljavaju stanovništvo iz generacije u generaciju pravilnom njegom.


Mozaik od prirodnog kamena za dom

Zbog podrijetla većine pločica od sedre, sedreni mozaik od prirodnog kamena osnova je mediteranskog ambijenta. Ove visokokvalitetne mozaične pločice nadopunjuju svaki stil kuće zbog svoje svijetle boje i svijetlih mrlja. Travertin mozaik od prirodnog kamena naglašava rustikalan, elegantan i također moderan stil opremanja. Svaki sedreni mozaik od prirodnog kamena postavlja stručnjak u kratkom vremenskom roku, tako da ove pločice brzo pružaju zadovoljstvo čak i u kontekstu obnove ili novog arhitektonskog dizajna.


Posušeni ili izbrušeni mozaik

Pločice izrađene od vizualno privlačnog materijala nude se u brušenom i brušenom izdanju. Ovakve vrste obrade sedrom čine ove mozaične pločice tako svestranim u upotrebi unutar i izvan kuće.


U ovoj kategoriji naći ćete naš izbor sedrenih mozaika. Kao pravi prirodni proizvod, sedra nadahnjuje svojim nepogrešivim karakterom u boji, dizajnu i strukturi.
Travertin je vapnenac koji je svijetle, žućkaste do smeđe boje. To je slatkovodno vapno. Zbog materijala se uglavnom koristi lopaticom, & nbsp; nepakiran & nbsp; radije za vanjsku upotrebu; Također prikladno kao zidna obloga ili & nbsp; pokrivanje terase & nbsp ;. Travertin nudi veću otpornost na klizanje od mramora i također nije vrlo osjetljiv na ogrebotine na površini. Naš visokokvalitetni sedreni mozaik može se postaviti kao obrub i u velikim razmjerama kao podnice ili zidne obloge za kuhinje, kupaonice, tuševe, wellness prostore , hodnici, dnevne sobe, blagovaonice.