Samoljepljivi Mozaik
Kupaonice, kuhinje ili dnevne sobe s pločicama ili laminatom često se čine hladnima. Korisnici se često ne osjećaju ugodno. S druge strane, elegantni vinilni mozaik unosi kreativni zamah u vlastiti sanitarni i dnevni boravak. Ne trebaju vam ljepilo ili fuge. Profesionalna vezanost gotovo je dječja igra. U tren oka laici nauče najvažnije trikove za pričvršćivanje održivih ukrasnih elemenata. Samoljepljive mozaične pločice nude isplativ način stvaranja šarmantnog ambijenta u svoja četiri zida u kratkom vremenu. Samoljepljive mozaične pločice omogućuju ostvarenje vlastitih ideja bez obrtnika.

Moderan dizajn u raznim bojama


Glatka površina vinil mozaika predstavljena je u raznim sivim i srebrnim tonovima. Proizvođač to podržava pružajući atraktivne kombinacije boja. Pričvrstite ih izravno u obliku praktičnih prostirki (približno 24x24 cm). Samoljepljive mozaične pločice jako se lijepe na glatke, suhe i čiste površine. Obojena ili popločana područja idealna su za ovu svrhu. Zidne površine, podovi, vanjski i mokri prostori nisu prikladni za samoljepljive mozaične pločice. Samoljepljive mozaične pločice mogu se fleksibilno i dekorativno koristiti spužvom, nožem za rezanje, silikonom i libelom. Preporučljivo je mjeriti relevantna područja unaprijed. To olakšava rukovanje. Komadi po mjeri mogu se pripremiti unaprijed.

Nježna briga za trajni užitak


Samoljepljive mozaične pločice uvjeravaju ne samo zbog jednostavnosti rukovanja. Za redovito čišćenje dovoljna je spužva od viskoze ili vlažna krpa. Tvrdoglave mrlje mogu se ukloniti blagim sapunima. Alternativno su prikladna sredstva za čišćenje u domaćinstvu bez amonijaka ili abraziva. Vinil mozaik također se koristi u kuhinjama. U svakom slučaju, pobrinite se da odmah uklonite sve onečišćenja iz vodene pare, vina ili ulja. Uz pravilnu njegu, samoljepljivi mozaik pločice oduševit će vas tijekom dužeg vremenskog razdoblja. Kad dođe vrijeme za obnovu, uklonite ove pločice sušilom za kosu. Cijeli mozaik mat može se ukloniti praktički i bez oštećenja površine.