Stakleni Mozaik

Više kategorija

Stakleni mozaici kao ukusne zidne obloge

Dizajn zida značajno utječe na prostorni učinak. Ovisno o odabranom materijalu, možete postići vrlo različite efekte. Na primjer, stakleni mozaik stvara vrlo posebnu atmosferu i vješto inscenira vaše zidove. Pločice od stakla prikladne su, na primjer, za dizajn zidova u kupaonici, kuhinji, ali i u sauni ili u wellnessu u kući. Male pločice dostupne su u sjajnom i mat videzu te u brojnim bojama, tako da ostaju otvorene razne mogućnosti dizajna.

Atraktivna svojstva materijala staklenih pločica

Stakleni mozaik ima izvrsna svojstva materijala koja pozitivno utječu na ambijent. Pločice od stakla ne upijaju svjetlost, već je odbijaju, tako da se soba automatski čini većom i svjetlijom. Uz to, stakleni mozaik vrlo je jednostavan za održavanje i stoga je idealan za vlažne prostorije. Stakleni mozaik nije sklon plijesni i vrlo se lako može očistiti. Obično su dovoljni blagi proizvodi za njegu i brisanje pločica vlažnom krpom.

Boje i strukture

Stakleni mozaik pruža vam brojne mogućnosti dizajna. Male pločice unose boju u vaše sobe, tako da možete ostvariti vrlo različite stilove. Staklene pločice u svijetlim bojama ne samo da izgledaju vrlo moderno, već odišu i dobrim raspoloženjem. Stakleni mozaik pastelnih boja malo je mekši. Takav se stakleni mozaik, na primjer, lako može kombinirati s romantičnim namještajem i savršeno se usklađuje s bijelim kupaonskim namještajem. S druge strane, stakleni mozaik u svijetlosivoj ili bijeloj boji izgleda vrlo suvremeno i idealan je za trenutni trendovski namještaj. Možete se odlučiti za stakleni mozaik u jednolikoj boji ili stvoriti ukusne uzorke pomoću pločica različitih boja. Postoje i staklene pločice s mnogo različitih struktura. Nema ograničenja za mogućnosti.

Elegantni stakleni mozaik

Elegantan ambijent možete stvoriti i staklenim mozaikom. Sjajne pločice s sedefnim izgledom izgledaju vrlo plemenito i automatski daju sobi sofisticirani izgled. Postoje i mnoge pločice u elegantnom metalnom izgledu. Zlatni, srebrni i drugi metalni tonovi čine da stakleni mozaik sjaji i blista. U kombinaciji s visokokvalitetnim kupaonskim namještajem možete stvoriti pravi luksuzni namještaj sa staklenim pločicama.

Mogućnosti dizajna s pločicama od stakla

Staklenim mozaikom možete ili staviti cijelu sobu u centar pažnje ili stvoriti uspješne naglaske, na primjer ukrašavajući samo jedan zid pločicama. Čak se i izbočine i uglovi mogu ukusno istaknuti staklenim mozaikom. Na primjer, tuš možete prekriti staklenim mozaikom ili ukrasiti kadu visokokvalitetnim pločicama. Inače, pločice od stakla nisu samo izvrsno rješenje za vlažne prostorije. Stakleni mozaik također stvara dobrodošlu promjenu u hodniku ili dnevnoj sobi i pruža potpuno drugačiju vrstu zidnog ukrasa.

U Mosafilu ćete pronaći široku paletu staklenih mozaika koji ističu sjajna i sjajna svojstva materijala od stakla. Naši stakleni mozaici pogodni su za kupaonice, WC, tuš, kuhinju, bazen, saunu, wellness i mnoge druge životne prostore. Zahvaljujući različitim strukturama i oblicima, stakleni mozaik je standard za ukrašavanje i eleganciju u različitim veličinama kao što su 10 mm, 8 mm, 7 mm, 6 mm, 5 mm i 4 mm koji su kod nas dostupni.

Zbog posebnih svojstava materijala Mosafil staklenog mozaika postavljaju se učinkoviti naglasci, što se može postići mat ili sjajnim staklenim mozaikom - također vrlo lijepim mozaicima s LED osvjetljenjem. Ponekad obične, ponekad prugaste ili s raznobojnim strukturama - dostupno na lageru u varijantama stakla, sedefa, mozaika od metalnog stakla, mozaika od šljunčanog stakla ili staklenog mozaika.

Naš asortiman staklenih mozaika sa zlatnim efektom također omogućuje vrlo lijep ambijent.Rado ćemo vas savjetovati

Staklene mozaične pločice s izgledom staklenog mozaika imaju vrlo poseban šarm. Mozaik i staklo simbioza su koja može postići osjetljive, ali i dramatične efekte. Staklo u koje svjetlost može duboko prodrijeti stvara briljantne boje i efekte u boji koji svaku sobu čine nečim posebnim. Bez obzira koriste li se pločice kao podni ili zidni mozaik, dojam koji stvara stakleni mozaik je jedinstven.

Tesserae mogu biti jedan centimetar kvadrata, ali naravno i veći i kvadratni do deset centimetara . Mozaik je zalijepljen na mrežicu od stakloplastike ili papirnatu mrežu te je stoga brz i jednostavan za polaganje. Posebno u vlažnom dijelu stana, poput kupaonice, saune, bazena, WC-a ili kuhinje, uvijek ćete pronaći staklene mozaike u najrazličitijim oblicima, također različitih veličina i nepravilnih dimenzija. Budući da je stakleni mozaik vrlo jednostavan za njegu i vrlo je higijenski, često se postavlja i u medicinske ordinacije ili bolnice.