Stakleni Mozaik 4-7mm

Stakleni Mozaik Pločice Paradise

Stakleni Mozaik Pločice Paradise

77,10 kn po listu*

Stakleni Mozaik Pločice Haramont

Stakleni Mozaik Pločice Haramont

63,50 kn po listu*

Stakleni Mozaik Pločice Acapella

Stakleni Mozaik Pločice Acapella

84,40 kn po listu*


U ovoj ćete kategoriji pronaći široku paletu staklenih mozaika u 4 mm, & nbsp; 5 mm, & nbsp; 6 mm i 7 mm. Staklene mozaične pločice dostupne su u različitim debljinama mozaičnog kamenja i krajnje jasno pokazuju sjajna i sjajna svojstva materijalnog stakla. Stakleni mozaik iz Mosafila izrađen je na zalijepljenim mrežicama i pogodan je za sve dnevne prostore, uključujući, na primjer, kupaonicu i kupaonicu, WC, tuš, kuhinju, bazen, saunu, kao i za spa i wellness područje

Stakleni mozaik apsolutno privlači pažnju

u vašem dnevnom dijelu koji vam omogućuje izradu individualnih dizajna s vašim osobnim stvaranjem mozaika. Jake boje, različite strukture, sjajni efekti naših staklenih mozaika omogućuju skladan ambijent i skladne naglaske - uvjerite se i sami. Uvijek nudimo nove dizajne za vašu kreativnost s mozaicima iz Mosafila.

Stakleni mozaik za jednostavnu obradu

Staklenim mozaikom dobivate proizvod koji je vrlo izdržljiv i dugotrajan i koji se može dobro koristiti u mnogim kontekstima u privatnom ili profesionalnom kontekstu. Stakleni mozaik je standardne veličine s kojom možete raditi i kojom možete prekriti i veće površine. Mozaične pločice predstavljaju rješenje koje odbija vodu, zbog čega se mora održavati čistom i higijenski besprijekornom kako biste ih mogli koristiti u svim sobama, čak i u onim u kojima nastaju pare ili para.


Mozaične pločice u zatvorenom

Stakleni mozaik posebno je dizajniran za unutarnju upotrebu, za privatne sobe, ali i za klinike ili velike kuhinje. A također je dobro za laika da djeluje i aplicira. Stakleni mozaik idealan je ako cijenite fine strukture koje zidu daju malo dubine, a time i napetosti. Pločice, koje ćete ovdje pronaći u raznim lijepim, svježim bojama, atraktivne su i moderne te dopunjuju sobu na poseban, čaroban način.


Redizajn kupaonice

Pločice poput ovog staklenog mozaika odlikuju se brojnim dobrim svojstvima, kao što možete lako vidjeti u uporabi. Te pločice ne potamne, pa se optički ne mijenjaju, ali i savršeno zadržavaju oblik. Stakleni mozaik opcija je koju morate uzeti u obzir prilikom redizajna kupaonice ili kuhinje. Ovim ćete rješenjem zasigurno imati ukrasne detalje na zidovima.

Molimo kontaktirajte nas za daljnja pitanja. Sretni smo odgovoriti na bilo koji upit.