Pločice Imitacija Cementa





Podne Pločice Oriental Siva

Podne Pločice Oriental Siva

352,80 kn za paket*

Podne Pločice Oriental Colours

Podne Pločice Oriental Colours

352,80 kn za paket*

Podne Pločice Oriental Tirkizna

Podne Pločice Oriental Tirkizna

352,80 kn za paket*


Cementne pločice za prekrasan dizajn interijera


Cementne pločice izvrsne su za ukrašavanje podova u kući. S prekrasnim uzorcima i mat površinama ove pločice možete postaviti u hodnik, kuhinju, kupaonicu i dnevni boravak. Prekrasne, izdržljive cementne pločice mogu se lako očistiti i održavati blagim sredstvima za čišćenje. Pločice cementalnog izgleda dostupne su u raznim formatima, od malih mozaika do pločica velikog formata.

Cementne pločice u prekrasnom dizajnu


Proizvodnja cementnih pločica ima vrlo dugu tradiciju. Te pločice se ne peku. Prešani su pod visokim pritiskom. Uzorci pločica su utisnuti u metalne pločice, slično pečatu. Naći ćete i opečene kamene pločice s cementnim izgledom. Dizajni su svestrani. Možete pronaći pločice s cvijećem, rombovima, orijentalnim uzorcima, prekrasnim mozaicima, ukrasima, rustikalnim i šarenim dizajnom. Ponekad postoje dizajni pločica u koje možete staviti cijele slike i velike uzorke prilikom polaganja. Boja izgleda cementa obično je malo dosadna. Pored brojnih uzoraka, postoje i pločice u obliku cementa u jednobojnom dizajnu, mutne ili suptilno zrnaste. Cementne pločice s tradicionalnim uzorcima izvrsno se slažu s rustikalnim interijerima ladanjskih kuća, starinskim namještajem i svim vrstama drveta. Mogu se dobro kombinirati s drvenim pločama i oplatama na zidu. Jednobojne cementne pločice mogu se kombinirati s bilo kojim životnim stilom i posebno su dekorativne u dnevnim sobama. Prikladni su i za male sobe. Možete dizajnirati prekrasne zidove pločicama s cementnim izgledom.

Dobro postavljeni i očišćeni - uživajte u cementnim pločicama


Bilo da su prešane pločice izrađene od cementa ili porculanskog kamena s cementnim izgledom, trebate raditi oprezno i ​​dobro planirajući, posebno prilikom polaganja uzoraka. Vrlo pažljivo planirajte uzorak i uredno rasporedite pločice koje ćete koristiti. Izbjegavajte preširoke i nepravilne zglobove u uzorcima. U svakom slučaju, podovi i zidovi trebaju biti dobro pripremljeni. Sve površine moraju biti čiste, suhe i potpuno ravne. Neravnine su vrlo uočljive na ovim pločicama i uzrokuju neugledne nepravilnosti u uzorcima. Također biste trebali obratiti pažnju na vrlo fine fuge jednobojnim cementnim pločicama. Prave cementne pločice trebaju dobru impregnaciju nakon polaganja i sušenja fuga. U svakom slučaju, što se tiče čišćenja i njege, trebali biste se suzdržati od upotrebe oštrih i kiselih sredstava za čišćenje. Najbolje je pločice očistiti tekućim mekanim sapunom ili neutralnim sredstvom za čišćenje. U velikim intervalima može se nanositi poseban proizvod za njegu pločica. Cementnim pločicama u tradicionalnom ili bezvremenskom dizajnu podove i zidove možete učiniti lijepima i izdržljivima.