Podne Pločice Šesterokut

Šesterokut Podne Pločice 45x45cm

Šesterokut Podne Pločice 45x45cm

368,00 kn za paket*


Za veću ekstravaganciju u dnevnom boravku: podne pločice u obliku šesterokuta

Pri odabiru pravih pločica za dizajn vašeg životnog prostora, podne pločice u šesterokutu, tj. Šesterokutne pločice, prikladne su za ekstravagantan izgled. Ako postoje visoki zahtjevi za ekskluzivnošću, oni nude ekstravaganciju i doprinose posebnoj slici vaših podova. Podne pločice u šesterokutu tvore estetske mozaike i ističu se od klasičnih pločica na trgu. Još veća ekskluzivnost postiže se širokom raznolikošću uzoraka i boja, koje se nude u našoj širokoj paleti. Monotoni dizajn pločica u šesterokutnom formatu također osigurava poseban izgled jer tvore jedinstvenu cjelokupnu sliku kada su poredani u nizu. U tom su smislu prikladni za ljude s najvišim zahtjevima prema ekskluzivnosti i ekstravagantnosti njihova dizajna poda.

Pločice u šesterokutnom formatu za svaki ukus

Podne pločice u šesterokutu pogodne su za različite stilove u dizajnu soba. Oni su pravi izbor ako tražite pločice za svoj moderni dom. Jer s proizvodima u šesterokutnom formatu stvara se avangardni pod čak i s običnim bojama. To je omogućeno uzorkom koji nastaje kad se podne pločice polažu u šesterokut. Tako ćete ostati vjerni svom ukusu bezvremenske elegancije i futurističkog stila i dobiti jednobojne pločice. Istodobno privlače pažnju i poboljšavaju sobu. U kombinaciji s suptilnim nijansama poput sive, crne ili bež, rezultat je estetskog izgleda. U istoj mjeri ekstravagantni ukusi s sklonošću avangardi vrijede. Podne pločice s uzorkom u šesterokutu čine pravo umjetničko djelo na vašim podovima. Ovdje možete slijediti razne koncepte dizajna. Mediteranske, klasične, barokne, neobične pločice s uzorkom u šesterokutnom formatu usklađuju se s brojnim stilovima opremanja i čine vaše podove privlačnima pažnje.

Naš asortiman također sadrži proizvode koji su prikladni za sve zbog svoje raznolikosti. Jednostavne podne pločice u šesterokutima s strukturiranim uzorcima osiguravaju estetiku i stil u vašim sobama. Ovo vam nudi bezvremenski izgled koji nije imao svoj dan ni nakon dugo vremena. Pločice se usklađuju s modernim interijerima u suptilnim bojama, ali i s impozantnim komadima namještaja s procvatima, ukrasima i Co. Ove podne pločice u šesterokutu na taj način služe kao sveobuhvatnost na ovom području i svima brže kucaju. Uz to, pločice suptilnih uzoraka omogućuju atraktivnu kombinaciju s tapetama i zidnim pločicama. Ističu se iz sobe i istodobno zadržavaju ukupnu sliku.

Podne pločice u šestouglu za kupaonicu, terasu i dr.

Pločice u šesterokutnom formatu osiguravaju privlačnost očiju u svakom području. Ako želite svoju kupaonicu umotati u dizajn i estetiku, proizvodi iz ove kategorije mogu vam pomoći. Budući da je visoka kvaliteta naših podnih pločica u šesterokutu pogodna i u mokrim sobama i ovdje simbolizira okus. Ako imate sklonosti ka ekstravaganciji i želite svoju terasu dizajnirati u stilu andaluzijske vile, prikladne su podne pločice širokog područja u šesterokutu s uzorkom. Ovdje se mogu savršeno kombinirati s ukrašenim ogradama i elegantnim interijerom. Ali pločice u šesterokutnom formatu također su popularne u interijeru. Donose poseban štih u dnevnoj sobi i osiguravaju jedinstvenost u predsoblju. Kvaliteta naših podnih pločica u šesterokutu zadovoljit će vas i nakon godina i omogućuje jednostavnu ugradnju. Uz to, proizvodi se mogu ugraditi i s podnim grijanjem i tako omogućuju najviši stupanj individualnosti.