Podne Pločice Imitacija Betona

Podne Pločice Oregon Siva 60x60cm

Podne Pločice Oregon Siva 60x60cm

216,20 kn za paket*


Podne pločice betonskog izgleda kombiniraju se elegantno s rustikalnim

Pločice betonskog izgleda nude vam bezvremenski ukupni izgled u vašim sobama. Zbog svoje obične površine zadržavaju se, a opet zaokružuju cijelu unutrašnjost. Neznatne promjene u nijansama, kao što je to uobičajeno za beton, pružaju ekstravaganciju i, nakon detaljnijeg pregleda, same su po sebi vrhunac. Širok raspon boja u našem asortimanu pločica također vam daje slobodu izbora i dobijate one podne pločice s konkretnim izgledom koje se mogu integrirati u vaš koncept opremanja.

Podne pločice u betonu izgledaju za svaku sobu

Pločice betonskog izgleda mogu se koristiti u svim vrstama područja zahvaljujući svojoj visokokvalitetnoj površini. Možete pročistiti svoju dnevnu sobu sivim podnim pločicama i stvoriti bezvremenski i moderan dizajn. To se može podvući futurističkim namještajem. Istodobno, rustikalna strana podne pločice betonskog izgleda može se zaokružiti klasičnim namještajem poput kožnih sjedećih dijelova. U tom smislu uvijek dobivate pločice s konkretnim izgledom s estetskom kombinacijom različitih stilova. Oni se međusobno uravnotežuju odabirom ostatka dizajna interijera i čine jedinstvenu cjelokupnu sliku.

Podne pločice betonskog izgleda također su dobar izbor u kupaonici ili kuhinji. Kada obnavljate svoju kupaonicu, naše pločice idealne su za stvaranje ugodne atmosfere. Za posebno ekskluzivne ukuse, podne pločice u betonskom izgledu u srebrnoj boji vrijede za dizajn kupaonice. Ova kombinacija rezultira elegantnim izgledom koji utjelovljuje moderni zeitgeist. Naravno, to se ne odnosi samo na kućnu upotrebu. Kupaonici ili WC-u za vaše goste u restoranima i hotelima poseban izgled daju i estetske podne pločice u betonskom izgledu. U tu svrhu ovi su proizvodi nagrađeni R10 otpornošću na klizanje. To omogućuje upotrebu pločica betonskog izgleda u javnim sanitarnim prostorijama. Zbog ovog aspekta, ekskluzivne pločice prikladne su i za salon, dnevni boravak i tvrtku ako djeca žive s vama. Budući da je klizanje zabranjeno, podne pločice betonskog izgleda podnose i najluđe igre. Ako se odlučite za takve pločice, one će također pronaći odgovarajuću primjenu u kuhinji. Bezvremenski dizajn, koji je podcrtan suptilnim bojama i finim detaljima, sve je više u prvom planu. Upravo to nude podne pločice u betonskom izgledu, s najrazličitijim nijansama iz asortimana koje se usklađuju sa svim vrstama kuhinjskih modela.

Podne pločice betonskog izgleda uvijek osiguravaju ekskluzivnost

Ako ste se odlučili za pločice s konkretnim izgledom, i dalje vam je na raspolaganju široka ponuda. Budući da se pločice pojavljuju u raznim bojama, poput sive, srebrne ili smeđe, kako bi se prilagodile vašem osobnom ukusu. Osim toga, različite veličine također nude razne mogućnosti aranžmana. Tako dobivate potpuno individualnu sliku pločica koja pročišćava sve sobe i daje im dašak ekstravagancije. Pločice od porculanskog kamena nude glatku površinu. Zbog varijabilnih mogućnosti polaganja podne pločice s konkretnim izgledom, međutim, pojavljuju se različite mogućnosti. Uz to, raznolikost nekoliko dimenzija također garantira prilagodbu pločica bilo kojoj veličini prostorije. Iako pločice u obliku hrđe smeđe boje zapravo ističu i ističu se bojom, podne pločice u antracitnom obliku s betonskim izgledom savršeno se usklađuju s ostatkom živog koncepta. Također se možete pozivati ​​na svoj namještaj kada odaberete pravu boju. Podne pločice betonskog izgleda pojavljuju se i u ugodnoj platini koja u kombinaciji s klasičnim ili čak starinskim namještajem ima ekskluzivan karakter. Umjesto toga, pločice betonskog izgleda uvijek nude prostor za ideje za kombinaciju i stoga su istodobno svestrani i istaknuti. Mozaik pločice nude najvišu razinu ekskluzivnosti. Te pločice betonskog izgleda mogu činiti gradivo za luksuzni dnevni boravak ili industrijsku kuhinju. Svjetlosne nijanse, poput bjelokosti i bež boje, ističu elegantne detalje pločica i zaokružuju cijeli proizvod. Podne pločice u betonskom izgledu u svakoj varijanti osiguravaju ekskluzivan izgled i pročišćavaju vaš interijer.