Podne Pločice Imitacija Drva


Podne pločice u drvenom obliku - idealna alternativa podovima od pravog drveta

Drveni pod daje svakoj sobi određeni ambijent, dašak topline, udobnosti i blagostanja. Drvo također može podnijeti veća opterećenja, a to se još više odnosi na podne pločice s izgledom drveta. Do sada ste se morali odreći izgleda drveta za podne pločice, to se u posljednje vrijeme značajno promijenilo. Zbog varljivo stvarnog zrna podne pločice u drvenom obliku, podne pločice se teško mogu razlikovati od pravih drvenih podova, ali su otporne na ogrebotine, neklizaju i prije svega su otporne na udarce. Podne pločice s drvenim izgledom ne osvajaju samo dnevne sobe, urede ili prakse, već su i dječje sobe sada opremljene varljivo pravim drvenim podovima.

Podne pločice s izgledom drva kombiniraju svojstva drva s svojstvima pločica

Keramičke podne pločice s izgledom drveta kombiniraju tehnički dobra svojstva pločica s toplim zrnima i bojama prirodnog drveta. Razlika leži u dugotrajnosti podnih pločica, puno su prikladnije za podno grijanje od laminata, plute ili parketa, a također su jednostavne za održavanje. Laminat ili parket nabreknut će kad se namoče, a spojevi će se s vremenom mijenjati, udaljavati i pružati prostor za čestice prašine i prljavštine. Podne pločice s izgledom drveta ne mogu se položiti poput pravih drvenih podova zahvaljujući posebnom modulu. Za razliku od drva, podne pločice s izgledom drveta također su prikladne za alergičare, nude izvrsnu vodljivost topline, jednostavne su za njegu, trajne su i jeftine. Ako je, unatoč tvrdoći, podna pločica s izgledom drveta oštećena, možete je zamijeniti puno lakše nego pojedinačni parket ili laminatne trake. Pronalaženje idealnih podnih pločica s izgledom drveta često zahtijeva puno strpljenja i puno vremena, ali ne i kada odaberete i naručite podne pločice s izgledom drva putem Interneta. U vrlo kratkom vremenu možete birati između različitih modela i odabrati svoj omiljeni pod u bilo koje doba dana i noći.

Podne pločice s izgledom drveta posebno su prikladne u mokrim sobama

Još jedna velika prednost podnih pločica s izgledom drveta je ta što se mogu koristiti bez ograničenja u mokrim sobama. Ako bi drvo u kupaonici ili u praonici odmah reagiralo na maglu i vlagu, keramičke pločice će izdržati ovu okolnost. Lako ih je obrisati i nikad ne gube sjaj. Idealna obloga za kupaonice, toalete, praonice rublja, a također i u wellness područjima, podne pločice s izgledom drveta idealne su podne obloge. Vrste drveta sada se mogu slobodno izabrati kao i kod pravih drvenih podova, bez obzira volite li tamnije tonove ili radije postavljate svijetli drveni pod, podne pločice s izgledom drveta dostupne su u širokoj paleti mogućnosti. Kako je dobro što je sada moguće naručiti podove putem World Wide Weba.

Podne pločice s izgledom drveta također su idealne za van

Drvo je materijal koji odgovara svakom stilu življenja, čak ni moderni stilovi ne mogu bez drveta. Budući da drvo ima nekih nedostataka u odnosu na pločice, sve se češće koriste podne pločice s izgledom drveta. Ni na otvorenom se pravi drveni podovi ne mogu natjecati s podnim pločicama s drvenim izgledom. Na otvorenom, drvo nije izloženo samo vlazi, već i sunčevom zračenju i vjetru te će izblijedjeti u vrlo kratkom vremenu. Ne baš podne pločice s izgledom drveta, koje se mogu brzo i jednostavno naručiti putem Interneta.