Podne Pločice Imitacija Kamena

Podne Pločice Falkenberg R10B

Podne Pločice Falkenberg R10B

192,10 kn za paket*


Bezvremenski element za svaki životni stil: podne pločice u kamenu


Bezvremenski element za svaki životni stil: podne pločice s kamenim izgledom Podne pločice s kamenim izgledom popularan su izbor za dizajn modernih dnevnih boravaka. Svojim elegantnim izgledom nadograđuju sobe i nude praktičnu površinu. Naš asortiman uključuje velik broj različitih varijacija i dizajna željenih pločica. Prilagođavaju se širokom rasponu životnih koncepata i daju svakoj sobi poseban dodir. Izbor boja i najrazličitije strukture u našoj širokoj paleti proizvoda omogućuju vam pristup svijetu pločica s kamenim izgledom i pronalazak proizvoda za estetski pod s ekstravagancijom za poseban osjećaj življenja. Vrhunac ovdje je elegancija kojom odišu, pri čemu pravi odabir boje također može stvoriti toplu atmosferu. U tom smislu, odabrani proizvod kamenog izgleda može se čak kombinirati s interijerom i dobit ćete od jedinstveno usklađenog dnevnog boravka.

Moderne podne pločice kamenog izgleda za svako područje

S podnim pločicama kamenog izgleda pronaći ćete lijepu varijantu na svakom području i za svako mjesto. Budući da se brojne strukture i boje pločica usklađuju s najrazličitijim stilovima. Bilo rustikalni s izgledom cigle, elegantni s ravnom površinskom strukturom ili estetski prirodni kamen - naša ponuda nudi pravi izbor za svaki ukus. Ali ne vrijedi samo svaki stil. Pločice se također koriste u širokom rasponu soba i dijelova kuće. Klasika su podne pločice kamenog izgleda u predsoblju, hodniku i predsoblju. Ovdje čine stilski ulazni prostor. Ali kameni izgled privlači pažnju i u kupaonici. Može se kombinirati sa sanitarnim čvorovima, kao i ponuditi vlastiti vrhunac. Ovdje se dokazale sive podne pločice u kamenu u kombinaciji s klasičnim bijelim sudoperom i Co.

Za poseban štih

, moderne pločice kamena izgleda također su se etablirale u zimskom vrtu. Posebna struktura dolazi na svoje posebno u kombinaciji sa staklom i prirodom. Na kraju, inventar ne igra glavnu ulogu - pločice kamena izgleda dodaju vrijednost sobi kao samostalna značajka. Uvjeravaju avangardnim izgledom i ekskluzivnim dizajnom. Vi odlučujete koji ćete osjećaj prenositi u svojim prostorijama. Mediteranski štih, barokni dvorac, plemenita gradska vila, industrijska rustikalnost - s podnim pločicama u kamenoj optici svaka mogućnost ostaje otvorena.

Oličenje estetike i modernosti:

Podne pločice s kamenim izgledom Podne pločice kamenog izgleda uvijek su se koristile u dizajnu soba. Ipak, sada utjelovljuju moderan način života s elegantnim naglascima. To se posebno odnosi na pločice u tamnim bojama i glatkim strukturama. Uz futuristički izgled, podne pločice kamena također mogu pružiti bezvremenu eleganciju. Jer bez obzira na namještaj i slično, uvijek se usklađuju sa okolinom. Uz to, podne pločice s kamenim izgledom praktični su element u dnevnom boravku. Jednostavni su za održavanje, a nude i robusnu površinu.