Standardne Podne Pločice


U ovoj kategoriji naći ćete podne pločice Mosafil glazirane.

Podne pločice prikladne su za unutarnju i vanjsku upotrebu. Glazirane podne pločice koriste se, na primjer, u prostorima poput dnevnog boravka, blagovaonice, kuhinje, kupaonice ili kupaonice, hodnika, za kamin i balkon ili terasu. Zahvaljujući različitim površinama, naše glazirane podne pločice mogu se koristiti i na otvorenom. Često se koriste za područja poput ulaznih dvorana, sanitarnih čvorova, plivanja, saune i wellness područja. Osim toga, ostakljene podne pločice također se koriste u komercijalnim prostorima, na primjer u zračnim lukama, željezničkim kolodvorima, bolnicama, u svlačionicama, restoranima, crkvama itd. Glazura određuje svojstva površine, a time i abraziju, u konačnici i čini također i kvaliteta podne pločice. Podne pločice od porculanskog kamena Mosafil najčešće se prodaju glazirane zbog svoje individualne strukture. Molimo kontaktirajte nas za daljnja pitanja. Sretni smo odgovoriti na bilo koji upit.

Podna pločica od mosafil.de

Internet trgovina mosafil.de postoji od 1999. godine i specijalizirala se za sanitarne potrepštine i pločice. Tijekom godina asortiman se sve više širio, a svijest povećavala, tako da se danas isporuke vrše ne samo u Njemačkoj, već i širom svijeta. Mosafil ima sjedište u Hamburgu. Postoje izložbene prostorije u kojima se kupci mogu uvjeriti u široku paletu proizvoda i odabrati široku paletu pločica.

Podna pločica je moderna i higijenska

U vrijeme kada sve više ljudi pati od alergija, posebno alergija na kućnu prašinu, ne samo da se naručuju pločice za kupaonice , trend je sve više usmjeren i na podne pločice i u životnim prostorima. Jednostavno ih je održavati čistima, lako se njeguju i dostupni su u širokom izboru oblika i boja, tako da odgovaraju bilo kojem stilu dizajna interijera. Ispod podne pločice podno grijanje idealno se može ugraditi u sve dnevne sobe. Mosafil ne samo da ima široku paletu najljepših pločica za kupaonice i posebne podne pločice , već si je postavio i cilj da svojim kupcima savjetuje njihovo zadovoljstvo i njihovo zadovoljstvo Prenoseći dugogodišnje iskustvo. Nisu sve pločice iste. Proizvode se u širokom izboru izgleda i površina. Kupaonske pločice s izgledom visokog sjaja izgledaju elegantno i daju kupaonici vlastiti ugođaj. S druge strane, pločice bez glazure su neklizajuće i vrlo sigurne te se uglavnom postavljaju u prostorije koje su često posjećene, pa su posebno prikladne za komercijalne prostore.

Ne samo pločice za kupaonicu

Upotreba podnih pločica odavno je česta u komercijalnom sektoru poput liječničkih ordinacija i bolnica. Ali i u dnevnim područjima trend je sve više usmjeren prema keramičkim pločicama, a ne samo pločicama za kupaonice zbog jednostavnog i higijenskog održavanja. Velika popularnost podne pločice utvrdila se i zbog velikog izbora i najrazličitije optike. Podna pločica s izgledom drva uspješna je alternativa drvenim podovima, parketu i laminatu. Ova podna pločica puno je jeftinija od pravog drvenog poda i obmanjujuće je slična obliku i zrnu, ali je manje osjetljiva i lakše se njeguje zbog površinske obrade. Kompatibilna LED rasvjeta, koja nije dostupna samo za pločice za kupaonicu , stvara posebne efekte.