Bordure Za Pločice

Više kategorija

Pločice su same po sebi obogaćenje vašeg dnevnog boravka, ali svejedno želite postaviti naglaske i prilagoditi svoj dnevni boravak. Stilističko sredstvo za to su jasno tračnice za pločice koje mogu pružiti kutni ili okrugli završetak. Unatoč lijepom završetku, zid ostaje goli. To se može popraviti obrubom pločica, koji čak i monotoni zid pretvaraju u umjetničko djelo. Možete postaviti određene naglaske s obrubom pločica. Soba se ili samo malo uglađa ili pustite da se vaša osobnost ulije u sobu uz pomoć pločica kako biste stvorili svoj savršeni životni prostor.

Pločice bez obruba samo su upola ljepše

Svatko tko se danas odluči preoblikovati kuhinju, kupaonicu ili drugu sobu, više neće moći izbjegavati temu granica, jer su granice jednostavno moderne i odgovaraju stilu nove ere. Postoje mnoga pojedinačna rješenja s mozaicima, zidnim pločicama i pripadajućim obrubima pločica. Mozaik se uglavnom koristi za podove, ali ni to nije uvijek slučaj. Sa zidnim pločicama, pojedinačni uzorci pločica mogu predstavljati dodatnu varijantu kojoj obrubi koji pripadaju istom redu pripadaju kao završna obrada.

Muka izbora pri kupnji pločica

Kada se suočite s izborom pločica, mozaika i odgovarajućih granica, zasigurno nećete moći donijeti jednostavnu odluku, jer su današnje ponude toliko raznolike da se zapravo može govoriti o razmaženosti izbora. Budući da redizajn kupaonice, kuhinje ili drugog prostora treba pažljivo razmotriti, trebali biste si odvojiti dovoljno vremena. Također ima smisla detaljno razgovarati s partnerom i ostalim članovima obitelji, jer bi se kasnije svi u obitelji dugi niz godina trebali osjećati ugodno u novoj popločanoj sobi. Inače, mozaik se danas ponekad ne koristi samo za podove. Mozaik također može izgledati vrlo atraktivno na zidovima. Polaganje mozaika na zidove sada je gotovo postalo novi trend. Prikladne granice također možete pronaći ako si odvojite dovoljno vremena za mirnu usporedbu mozaika i granica, a zatim zajedno odlučite koje granice najbolje odgovaraju odabranom mozaiku. Međutim, granice su danas postale apsolutna potreba za uobičajenim pločicama za zidove. Pločice bez odgovarajućih granica jednostavno nemaju odgovarajući završetak.

Kada kupujete, pripazite da imate dobar omjer cijene i performansi

Budući da je u ponudi toliko lijepih pločica, danas ih ne morate platiti više nego što je potrebno. Većina trgovina pločicama ima vrlo dobro osmišljen omjer cijene i performansi i pomažu vam uštedjeti novac. Naravno, ne želite platiti previše prilikom kupnje pločica, mozaika i odgovarajućih granica. Stoga vam se svakako isplati temeljito usporediti cijene pločica, mozaika i obruba.

Pločice, mozaici i odgovarajući obrub pločica iz internetske trgovine

Olakšajte si i iskoristite velik izbor pločica, mozaika i bordura u internetskoj trgovini. U prošlosti su se pločice uglavnom kupovale od trgovca iza ugla ili u željezariji, danas to više nije slučaj. Veći izbor pločica, mozaika i bordura, kao i privlačnije cijene obično imaju internetske trgovine.

Uz pomoć obruba pločica možete postaviti posebne naglaske i podijeliti ili podijeliti područja, ali ih također koristiti za ukrašavanje kao prijelaz između zida i stropa ili za završne radove. Idealno za: kao okvir, npr. Za ogledalo, za oblaganje kade.