Zidne Obloge

 Opeke se uglavnom koriste za oblaganje fasada. Idealno za: sve dnevne sobe, kao okvir npr. Za kamin, zidne obloge. Slično granicama, također pogodno za kadriranje. Ovisno o stilu u drvenoj ili zidnoj optici, jedinstven u vašem dizajnu, a time i zajamčen fenomenalan prizor.
Obloga Za Zid Belling Samoljepljiv Crna

Obloga Za Zid Belling Samoljepljiv Crna

39,40 kn za umjetnost*

Zidne Obloge Brickstones Rustic

Zidne Obloge Brickstones Rustic

208,10 kn za paket*

Zidne Obloge Brickstones Cubana

Zidne Obloge Brickstones Cubana

208,10 kn za paket*

Zidne Obloge Brickstones Bijela

Zidne Obloge Brickstones Bijela

240,30 kn za paket*


Zidne obloge blizu prirode, izrađene od prirodnog kamena i za polaganje

Cigle su izrađene posebno za ukrašavanje na golim zidovima, ali izgledaju kao prava stvar, a također su proizvod bez aditiva - teško da bi mogao biti bliži prirodi. Zidna obloga sastoji se od kamenog praha i kamenog granulata. Cement služi kao vezivno sredstvo, pigmenti kao željezov oksid daju neku boju. U osnovi, ova vrsta zidnih obloga izrađena je od reciklirane opeke. Cigle za suočavanje također teže samo četvrtinu onoga što priroda može ponuditi, pa statika teško ima ograničenja. Gotovo prirodna zidna obloga znatno je jeftinija od upotrebe prirodnog kamena. Hoteli i ugostitelji vole se koristiti ovom opcijom; zidna obloga također može biti ukras u vrtu. Ekskluzivnost i vizualno poboljšanje nekretnine prirodna su posljedica.

Zidna obloga od prirodnog kamena

S druge strane, prirodni kamen ne može se pobijediti u smislu autentičnosti. Zidna obloga od prirodnog kamena na prvi pogled možete vidjeti što imate u ruci ako biste je uhvatili. Istureni rubovi i nepravilnost u izgledu ne ostavljaju nikakve sumnje u to. Zidna obloga od prirodnog kamena može biti izrađena od kvarcita, od bijelog mramora, koristi se kao zid od opeke ili zidni modul. Što se tiče boja, ovdje je gotovo sve moguće. Može biti bijela ili crna ili šarolika mješavina tamnih i svjetlijih nijansi smeđe, uključujući i sivu. Dobro djeluje na kaminu, kao špiljska struktura iznad razine vode prikladno osvijetljenog bazena i na ulaznom dijelu kuće

Opečni kamen dostavlja se međusobno

Postaje potpuno šaren kada upotrebljavate opeke . Teško da netko ne cijeni ljepotu staklenog mozaika, ali opeka ima drugu dimenziju. Oni su već zalijepljeni prije nego što stvarno ljepljenje započne. Ovdje vam ne trebaju zidar ili pločica, opečni zidovi napravljeni su za kućanstvo. Bočno spajanje opeke u montažne dijelove, koji se mogu neprimjetno spojiti, olakšava polaganje. Zbog velike težine opeke ponekad trebaju teški prijevoz za isporuku. Cigle za suočavanje dostupne su i kao mramorni obrubi, na primjer, ukrašavaju kuću i vrt u mnogim krajevima na svoj vrlo osebujan način.