Zidne Pločice Metro

Metro Pločice Zid Pitcox 10x20cm

Metro Pločice Zid Pitcox 10x20cm

159,90 kn za paket*

Metro Zidne Pločice Siena Faceta

Metro Zidne Pločice Siena Faceta

112,10 kn za paket*


Stvorite bezvremenski ambijent s klasičnim zidnim pločicama Metro:

To i još mnogo više moguće je s malim pravokutnim pločicama koje odlikuju njihova jedinstvena optička svojstva.

Dizajnirajte lijepe stvari i stvorite atmosferu:

Metro zidne pločice to omogućuju
Kada je riječ o visokokvalitetnom, dekorativnom dizajnu soba, Metro pločice i zidne pločice igraju izuzetno važnu ulogu. Kao što iskustvo pokazuje uvijek iznova, ni u ovoj zemlji ne možete bez elegantnih Metro zidnih pločica. Metro pločice nisu samo izuzetno kvalitetne i stabilne, već se ova posebna varijanta pločica može naći i s impresivnim fasetnim rubovima. Svatko tko se odluči za pločice u svoja četiri zida, jednostavno ne može bez zidnih pločica Metro - to može opravdano tvrditi. Jer samo uz izvrsne Metro zidne pločice moguće je blistati kod kuće ili u komercijalnim prostorijama zahvaljujući klasi i ekskluzivnosti.

Metro pločice vrlo posebne vrste: zidne pločice u vrhunskim uvjetima

Ne tako davno, Metro pločice - a s njima i tako željene zidne pločice danas - su pronašle put preko "velikog ribnjaka" u Europu i sada uživaju gotovo stalno rastuću popularnost u ovoj zemlji. Kakav bi bio širok svijet življenja bez stilski dizajniranih zidnih pločica Metro? Ove posebne pločice tvrtke Metro pločice su ili zidne pločice koje su prilično male i pravokutne u svojoj koncepciji. Metro zidne pločice mogu biti raznih veličina. Najčešće dimenzije ovih pločica su 7,5 x 15 cm ili 10 x 20 cm. Uz to, Metro zidne pločice dimenzija 10 x 30 cm ili 10 x 40 cm dostupne su i u dobro opskrbljenim (mrežnim) specijaliziranim trgovinama.

Želite li pločice? Metro zidne pločice ekskluzivno privlače pažnju

Bez obzira želite li metro pločice bijele ili kremaste boje ili se odlučite za mediteranske sheme boja za zidne pločice Metro: gotovo da nema ograničenja kreativnosti kada su u pitanju zidne pločice Metro. Metro zidne pločice omogućuju ostvarenje različitih snova o ukrašavanju, pri čemu pronicljivi kupac tvrtke Metro Tiles u svakom pogledu može pretpostaviti da će ove pločice pružiti puno zadovoljstva čak i nakon mnogo godina. Metro pločice i zidne pločice poznate su prije svega po visokoj trajnosti. S obzirom na sve ove prednosti, je li iznenađujuće što Metro zidne pločice uživaju gotovo neprestano rastući odgovor?

Prekrasno prekrasno: Metro zidne pločice

Posebnost Metro pločica je što postaju trendovski upadaju u oči u kupaonici, u gostinjskom WC-u, u kuhinji, ali i u dnevnoj sobi, blagovaonici ili spavaćoj sobi. Svatko tko se ikada odlučio za Metro pločice sigurno će biti ugodno iznenađen s obzirom na svojstva visoke kvalitete. Zahvaljujući svojim posebnim svojstvima, Metro pločice se također mogu vrlo jednostavno i jednostavno postaviti.

Zidne pločice koje nadahnjuju

Kako u futurističkom ambijentu, tako i u sobama u stilu ladanjske kuće: Zidne pločice Metro uvijek se uklapaju, čime se mogu izvrsno uklopiti u cjelokupni koncept. Kad su djelomično položene, ove jedinstvene zidne pločice karakterizira i činjenica da čak i neugledna područja mogu pretvoriti u ukrasne naglaske. Zidne pločice nisu vrijedne samo u pogledu funkcionalnosti, već i u pogledu dizajna. Tradicionalni uzorci i dekori mogu se dizajnirati jednako dobro s Metro pločicama kao i područja koja bi trebala "zasjati" u povijesnom stilu.

Ovakve pločice ... Metro pločice su ukrasne i lako se postavljaju, ali također je važno usredotočiti se na njihova svojstva održavanja. Zapravo, Metro pločice mogu "zaraditi bodove" čak i imajući to na umu. Moguće ostatke nečistoće, kamenca itd., Koji se s vremenom mogu taložiti na pločicama, lako se uklanjaju vlažnom krpom. U osnovi su Metro pločice ili zidne pločice izvrsna alternativa ostalim varijantama pločica.Najbolje: Metro zidne pločice također su uvjerljive u pogledu cijene!

U ovoj kategoriji predstavljamo jednu od najelegantnijih i najelegantnijih zidnih pločica našeg doba, Metro zidnu pločicu.

Porijeklo ima iz tada novoizgrađenog pariškog metroa početkom 20. stoljeća, a do danas se etablirao kao vrlo višestrana zidna pločica za vlasnike zgrada i arhitekte. Metro pločice su male, pravokutne zidne pločice koje su dostupne u različitim formatima i bojama.

Metro zidne pločice ističu se svojim mekim zavojima i fasetiranim rubovima, što ima tu prednost što se svjetlost reflektira kroz fasete i na taj način sobe poput kupaonica i kuhinja izgledaju svjetlije, a Metro pločice također daju određenu dinamiku i eleganciju.

Metro classic u formatu 7,50 cm x 15 cm s kosom vodilicom ruba idealan je za fuge u boji, stvarajući tako suptilan kontrast. Metro pločica je također dostupna u formatima 10x20cm, 10x30cm, 10x40cm, svaki s glaziranom ili mat površinom. Paleta boja zidnih pločica Metro široka je, od bijele, crne, bež, sive do pastelnih tonova.