Zidne Pločice Strukturirane

Zidne Pločica Trojan Mat 30x60cm

Zidne Pločica Trojan Mat 30x60cm

279,60 kn za paket*


Teksturirane zidne pločice

Teksturirane zidne pločice dostupne su u raznim bojama, nijansama, veličinama i materijalima. Zahvaljujući strukturiranoj površini, ove zidne pločice osiguravaju moderan dizajn kupaonice i pozitivno utječu na ambijent i štih u sobi. Strukturirano može puno značiti na zidnim pločicama i može biti povezano s jakom, srednjom ili slabom strukturom površine. Činjenica je da strukturirane zidne pločice stvaraju poseban upadljiv pogled i neka vaša kupaonica bude dizajnirana u modernom i toplom ambijentu.

Strukturirane pločice

Ako se odlučite za strukturirane pločice na zidu, osiguravate trodimenzionalni izgled i podržavate prostorni efekt strukturiranim zidnim pločicama. Nebitno je je li struktura istaknuta bojom ili kroz uzvišenja i udubljenja na površini. Zidne pločice s teksturom osiguravaju izgled prirodnog kamena i vrhunac su u dizajnu zidova, posebno kod zidnih pločica od prirodnog kamena. Što su zidne pločice strukturirane, to je izgled prostorije trodimenzionalniji, a njuh topliji. Ne postoje razlike u odnosu na konvencionalne pločice s glatkom površinom što se tiče primjene i obrade strukturiranih zidnih pločica. Strukturirane pločice izgledaju posebno elegantno, koje privlače pažnju ne samo uzvišenjima, već i razlikama u boji i čija je struktura posebno naglašena.

Možete usporediti sve strukturirane zidne pločice na mreži i odlučiti se za jeftinu internetsku narudžbu. Učinak strukturiranih zidnih pločica ne treba provjeravati haptično, jer vizualni izgled slike vodi vašu odluku u željenom smjeru i omogućuje vam da se usredotočite na zidne pločice prema vašem ukusu. Ne samo u kupaonici, već i u kuhinji, na hodniku ili u raznim dijelovima kuće i stana, zidnim pločicama možete postaviti strukturirane naglaske i istaknuti područja zida.

Postoje prirodne, vrlo umjetnički izrađene i klasične zidne pločice strukturirane u svim svjetlinama i različitim bojama. kako bi optimalno prepoznali strukturu, zidne pločice su obično strukturirane s mat površinom koja je slična prirodnom kamenu.

Ponude za zidne pločice

Usporedite različite ponude za strukturirane zidne pločice na mreži i steknite uvid u dizajn, svestrane boje i različite opcije za strukturu. Za klasičan izgled idealne su strukturirane zidne pločice ravne i ujednačene strukture. Možete stvoriti moderan i individualan dizajn ako više volite strukturirane zidne pločice s neravnim i prirodno obrađenim strukturama, a dizajn sobe je vrlo trendovski, strukturirane pločice obrađuju se uzdužno i poprečno. Za postavljanje zidnih pločica s strukturiranom završnom obradom potrebno je puno stručnog znanja i stručnog znanja. Stoga je preporučljivo prepustiti obradu profesionalcu i potražiti stručnjaka u sektoru pločica prilikom kupnje zidnih pločica. Ne morate dugo tražiti jeftine ponude za strukturirane zidne pločice na mreži, a možete odabrati visokokvalitetne materijale i ekskluzivne dizajne prema vašim osobnim zahtjevima. Ovisno o zahtjevima i idejama, struktura može biti vrlo visoka, u kontrastnim bojama ili zadržana na rubu. Strukturirane zidne pločice uvijek privlače pažnju i omogućuju vam reprezentativan i trodimenzionalni zidni dizajn.